Päättymätön tarina

Kirjoitan. Luen. Oleskelen.

En pysy housuissani

Viime aikoina on tapahtunut sen verran jänniä juttuja (ja lisää jänniä juttuja on tulossa), että alkaa olla aika katkaista blogihiljaisuus. Blogi (ja myös blogien seuraaminen!) on jäänyt tässä kesällä vähäiseksi, mutta onneksi kunnollisista syistä: olen kirjoittanut. Kirjoittaminen on ollut raivostuttavan vaikeaa välillä, ja olen moneen kertaan kironnut itselleni asettamia haasteita, mutta olen kuitenkin rämpinyt eteenpäin. Ei siis nyt enempää tuosta raivostuttavuudesta. Otetaan ne kivat jännät jutut:

  1. Netistä löytyy nyt tuotoksia Wienin-reissulta, nimittäin haastatteluni ja lukunäyte Mustien ruusujen maasta. Saksankielisillä tekstityksillä. Kuvauspäivä oli jännittävä. Hassuinta oli, että puhuessani minusta tuntui kuin en olisi osannut puhua suomea. Kysymykset kysyttiin minulta englanniksi (Huom. tiesin ne etukäteen ja olin ehtinyt miettiä), eikä huoneessa haastattelun aikana ollut ketään, joka olisi ymmärtänyt suomea. Hyvin outo puhetilanne. Tässä nämä nyt sitten ovat, haastattelu:

    Ja lukunäyte:

  2. Tiistaina 8.9. järjestetään eri puolilla Suomea Minäkin luen! -mielenilmaus lukemisen puolesta. Ideana on, että porukka kokoontuu kaupungille (tai kylälle :)), asettuu pitkään jonoon ja lukee yhdessä. Näin muodostetaan ”lukutoukkia”. Ota mukaan lempikirjasi ja lähde mukaan! Hakusanalla ”Minäkin luen!” löytää Facebookista tapahtumasivut joka paikkakunnalle, olipa paikka sitten Jyväskylä, Savonlinna, Rovaniemi tai vaikka Alahärmä. Fb:n mukaan näyttäisi, että mukana on jo 20 paikkakuntaa!Minäkin luen! kuva
  3. Parhaan säästin tietenkin viimeiseksi. Johan tätä on ehditty hehkuttaa monta päivää, mutta vielä kerran…. Worldcon. Tulee. Suomeen. Wow!!! En ole tainnut ikinä suunnitella näin tarkkaan, mitä olen tekemässä kahden vuoden päästä. Nyt on ainakin varmaa se, että 9.-13.8.2017 ollaan Helsingissä ihmettelemässä kansainvälisen spefitapahtuman meininkiä!! http://www.worldcon.fi/ Siellä nähdään!
Mainokset

Single Post Navigation

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: