Päättymätön tarina

Kirjoitan. Luen. Oleskelen.

Kauhujen Yö

Kun kerran edellinen postaus oli tapahtuma-aiheinen, jatketaanpa samalla linjalla. Itse asiassa tästä on ollut tarkoitus kirjoitella jo aiemmin, mutta vielä ehtii. Tämän viikon lauantaina 16.5. on nimittäin tarjolla hyytävää herkkua: kauhukirjallisuutta Yläkaupungin Yössä.

Yläkaupungin Yö

Yläkaupungin Yö täällä Jyväskylässä on vuotuinen iso kultturitapahtuma, jossa ohjelmaa riittää koko lauantaipäivän sekä -yön ajaksi. Keski-Suomen Kirjailijat järjestää Yössä tuttuun tapaan ohjelmaa, tällä kertaa Galleria Hopassa. Klo 20 alkaen on ohjelmassa Nokturno-runoklubi, jossa esiintyvät Mikael Brygger, Panu Hämeenaho, AP Kivinen, Satu Erra, Katariina Vuorinen ja Marko Niemi.

Illan pimentyessä on sitten kauhun vuoro. Ilokseni voin sanoa, että (kauhu)kirjailijat Jussi Katajala ja Samuli Antila saapuvat Jyväskylään keskustelemaan kauhun olemuksesta sekä lukemaan kauhunovellejaan. Lukeminen on pääosassa, mutta sitä ennen minä haastattelen kaksikkoa ja kyselen vähän kauhun kirjoittamisesta. Kauhuohjelmamme alkaa klo 23, ja sopivasti puolenyön tienoilla on sitten novellien lukeminen vauhdissa. Tervetuloa kuuntelemaan!

Ps. Nyt alkaa lähtölaskenta…. 19 yötä Wieniin!

Mainokset

Single Post Navigation

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: