Päättymätön tarina

Kirjoitan. Luen. Oleskelen.

Maaginen askel

Viimeisten muutaman päivän aikana on tapahtunut jotain sellaista, mikä on hyvin pieni askel ihmiskunnalle mutta suuri minulle. Olen kirjoittanut ensimmäiset liuskat jatkoa KK:n kässäriin. Siis ensimmäiset vuoden 2011 jälkeen.

Tällaisessa ajassa kirjoittamisen jatkamiselle oli muodostunut jo kunnollinen kynnys. Täytyy myöntää, että minun täytyi ottaa kaikki keinot käyttöön, jotta sain astuttua tuon kynnyksen yli. On ollut käytössä niin musiikki, inspiroivat kuvat (uusi tietokoneen taustakuva muun muassa) kuin aiheeseen liittyvät kirjat ym. ym. Hain rohkaisua kirjoittamiselle romaanileiriltä, jossa sain kullanarvoista palautetta tekstistäni. Ja kaiken huipuksi nyt on hiihtoloma, ja olin jo hyvissä ajoin päättänyt, että hiihtolomalla alan kirjoittaa, oli mikä oli. Erinäisen vetkuttelun, siivoamisen yms. jälkeen sain sunnuntaina tehtyä ekat sivut, ja tänään lisää.

Olen superonnellinen, ja stressitasoni on laskenut noin 95 %:lla. Nyt, kun tämä askel on otettu, tiedän että pystyn jatkamaankin. Ihan kuin jokin kirous olisi poistunut kässärin yltä.

Eikä siinä vielä kaikki. Inspiraatiomusiikista puheen ollen — tänään saapui uutinen, että ensi kesänä Linkin Park esiintyy suurin piirtein tuossa naapurissa. Sinne on pakko päästä! Mustien ruusujen maata kirjoittaessa soi mm. tämä:

Single Post Navigation

2 thoughts on “Maaginen askel

  1. On se kumma, kuinka tekstiin voi muodostua blokki missä vaiheessa vaan. Ihan kuin sitä voisi yhtäkkiä unohtaa kaiken oppimansa ja kirjoittaa pelkkää huonoa. Sinnikkyys on tässäkin avainsana. Tarpeeksi kun pyörittelee, niin kirjoittaminen lähtee kyllä rullaamaan. Jee! 😉

    Toivottavasti lippuja riittää keikalle!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: