Päättymätön tarina

Kirjoitan. Luen. Oleskelen.

Kevääntuoja ilmestynyt

Huh huh, huikeaa! Palauduin juuri kotiin Texasista. Aikaero heittää tällä hetkellä päässä jonkin verran. Viime yönä ei tullut nukuttua, koska yötä ei oikeastaan ollut aikaeron takia. Matka oli lämmin ja mukava ja rentouttava ja tarjosi uusia elämyksiä, joista lisää myöhemmin….(Okei, okei, pieni vihje: Nasa…) Ja matkan aikana tuli myös tieto, että Kevääntuoja on saapunut painosta!

Kansikuva: Meri Siitonen

Kansikuva: Meri Siitonen

Mustien ruusujen maa -trilogia on nyt sitten valmis. Done. Finito. Odotan super-innostuneena kommentteja ja toivon, ettei sarjan loppu tuota pettymystä. Ja odotan supermukavaa kirjalähetystä, kun saan taas tekijänkappaleet käsiini. Vaikka pää lyö tällä hetkellä tyhjää, ja huomisesta lähtien kalenteri on täynnä hommia, niin pakkohan tässä on olla melkoisen iloinen. Mahtavia juttuja tapahtuu arjen keskellä. Saan olla todella onnekas.

Kevääntuojaa ja koko sarjaa voi tilata Vaskikirjojen verkkokaupasta. Myös Helsingin kirjamessuilta Vaskikirjoja löytyy, Suomen Kirjankustantajien yhteisosastolta. Itse en taida messuille päästä – välillä on pakko olla kotonakin ja hoitaa rästiin jääneitä töitä.

Mutta ihan ensimmäiseksi kunnon yöunet.

Mainokset

Single Post Navigation

2 thoughts on “Kevääntuoja ilmestynyt

  1. PH on said:

    Onnittelut trilogian valmistumisesta! Vuosien ja vuosien työ on nyt sitten kansien välissä. Ootan paljon tuota Dinjan tarinan päätösosan lukemista!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: