Päättymätön tarina

Kirjoitan. Luen. Oleskelen.

Maaakuntakiertue

Ensi viikolla tapahtuu! Keski-Suomen Kirjailijat järjestää maakuntakiertueen. Tästä voisi päätellä, että kirjailijat kiertävät keikkabussilla maakunnan ympäri, mutta ihan niin suuresta tapahtumasta ei nyt ole kyse. Joka tapauksessa lähdetään hiukan kauemmas Jyväskylästä, missä suurin osa kulttuurielämästä näillä seuduilla tietysti yleensä tapahtuu (maalla-asujan harmiksi, kuten voin näin omastakin puolestani sanoa).

banneri2

Kuvassa vain pieni otos kiertueen väestä: AP Kivinen, Katariina Vuorinen, no minähän se siinä, Tiina Piilola, V. S. Luoma-aho sekä Pasi Lönn.

Ensi viikon alkupuolella kirjailijavieraita saapuu niin Saarijärven kirjastolle, Muuramen kirjastolle (täällä olen itse mukana) kuin Jämsän Kivipankkiin. Tarkemmat osallistuja-, paikka- ja aikataulutiedot näkee Facebook-tapahtumasivulta. Mukana on runoilijoita ja proosan kirjoittajia monesta eri genrestä. Tarkoitus olisi lukea omia tekstejä ja keskustella kirjoista ja kirjoittamisesta. Ja loppujen lopuksi näitä tapahtumiahan eivät tee esiintyjät vaan yleisö, joten tervetuloa mukaan!

Ja tässä samalla voisi huomauttaa, että eivät Keski-Suomen tapahtumat muuten tähän lopu. E-ei. Muutaman viikon päästä Jyväskylässä on Vanhan kirjan talvi. Kiinnostavaa ohjelmaa näyttää olevan tarjolla — myös spefiä! Suosittelen tätäkin, vaikka oma viikonloppuni tuolloin saattaa mennä muualta tulevien (ei-kirjallisten) ystävien seurassa. Hmph. Kaikki kiva tapahtuu aina päällekkäin, näköjään myös silloin, kun jotain oikeasti tapahtuu täällä minuakin lähellä. Mutta menkää te muut minunkin puolestani.

 

 

 

Mainokset

Single Post Navigation

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: