Päättymätön tarina

Kirjoitan. Luen. Oleskelen.

Novelli Aavetaajuudella

Jälleen mukavia uutisia. Uudessa Aavetaajuus-podcastissa on kuunneltavissa novellini ”Murhaajan kasvot”. Samalla podcastissa promotaan Murhamystiikkaa -novelliantologiaa ja sen rahoituskampanjaa. Murhaajan kasvot on siis minun osuuteni Murhamystiikkaan. Podcastissa sen lukee Juha Jyrkäs.

Murhamystiikkaa-antologian kansikuva © Antti Pesonen

Murhaajan kasvot oli todella hauska kirjoituskokemus. Ehkä siksi, että kerrankin otin haasteen vastaan ja yritin kirjoittaa sellaista genreä, jota en ole aiemmin kirjoittanut. Eli yliluonnollista etsivätarinaa. Nyt siis olisi tarjolla novelli, joka ei edusta perinteistä fantasiaa, ei mitään sinne päinkään. Ja se sijoittuu tulevaisuuteen, ei liian kauas, sillä tavalla varovaisesti lähitulevaisuuteen. Ja se kertoo kirjoista. Ja siitä voi ehkä tunnistaa tapahtumakaupungin. No niin, enempää en kerro. Siellä se on nyt kaikkien kuunneltavissa, ja olen taas yhdestä julkaisusta onnellinen kirjoittaja.

Viime aikoina näitä julkaisuja on ollut (tai tulossa) useampi. Mutta ei tämä kirjoittaminen silti pelkkää juhlaa ole, eivätkä tekstit valmistu tuosta vain. Enemmän minulla on niitä aikoja, kun pitää vain yrittää kirjoittaa (epätoivoisesti) eteenpäin, ja muokata ja hioa, yrittää kehittyä paremmaksi, ja odottaa ja olla kärsivällinen… Sen olen huomannut, että kärsivällisyys on ehkä yksi kirjoittajan/kirjailijan tärkeimmistä ominaisuuksista. Tässä kiihtyvässä maailmassa, missä suuri osa asioista on enää klikkauksen päässä, kirjan tekeminen on yhä aikaa vaativaa hommaa. Kaikki ei todellakaan mene aina niin kuin siellä kuuluisassa Strömsössä. Mutta silloin kun niitä ilon aiheita tulee, pitää ottaa ilo irti. (Tänään näin luonnoksia LKS:n kannesta, ja näyttää muuten hienolta!!)

Murhamystiikkaa-kampanjassa on tällä hetkellä 35 mesenaattia, 936 euroa (minimitavoite 1364 euroa), ja vielä 13 päivää aikaa ennakkotilata kirja ja mesenoida. Ei paha, ei paha! Jännäksi menee.

 

Mainokset

Single Post Navigation

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: