Päättymätön tarina

Kirjoitan. Luen. Oleskelen.

Tulossa: Laulu kadonneesta saaresta

Ihan vielä en ole korkannut samppanjapulloa, mutta kyllä sekin hetki lähestyy. Suunnitelma on tämä: Mustien ruusujen maa 2 ilmestyy vielä tämän syksyn aikana, kunhan vain kaikki viimeistely saadaan tehtyä ajallaan. Tarkempi aikataulu on vielä avoin, mutta vähitellen alan tässä odottaa ja jännittää, että kirja todella valmistuu. Toisen osan nimi on Laulu kadonneesta saaresta.

Hiukan epätodelliselta tämä tuntuu, aivan kuten silloin Karnin labyrintinkin kanssa. Onko tämä oikeasti totta? Minulta on ilmestymässä jo toinen romaani? Kuulostaa aivan älyttömältä toisinaan, kun sitä miettii. Mutta näin se vain menee. Ja onhan tämän romaanin eteen jo tehty töitäkin: yli vuosi aktiivista työtä, ja paljon kauemmin, jos laskee mukaan koko trilogian ideointi- ja suunnitteluprosessin, joka alkoi silloin joskus. Välillä on ollut rankkaa, mutta täytyy sanoa, että kirjoitusvaiheessa Laulu kadonneesta saaresta vei minut täysin mukanaan. Todella nautin sen kirjoittamisesta, ja minulla oli hauskaa. (Ja tätä ei voi sanoa kaikista teksteistä, joita olen kirjoittanut..!! Ei siis mikään itsestäänselvyys ole tämä ilo ja nautinto…).

Nyt voin vain toivoa, että myös lukijat pitäisivät sarjan jatkosta. Minun kirjoitusnautintoni on asia erikseen, mutta se, että saisin jotain tästä fiiliksestä välitettyä myös tekstiin, että löytyisi edes joku lukija, joka innostuisi tästä… Se on suuri tavoitteeni ja haaveeni. Ei tätä kuitenkaan vain itseä varten kirjoita. Odotan vastaanottoa jännityksellä ja aika nöyrin mielin. Kaikkia ei voi miellyttää, mutta kunnioitan jokaista lukijan mielipidettä.

Olen sellainen ihminen, joka ei osaa täysin elää tässä hetkessä. Aina on hiukan toinen jalka jo huomisessa, katsomassa eteenpäin ja haaveilemassa… Ja on mahtavaa, kun on edessä jotain, mitä odottaa.

Mutta tässä odotellessa, suosittelen tutustumaan kustantajani Vaskikirjojen uusittuihin (tai oikeastaan vanhanmallisiksi palautettuihin) nettisivuihin: http://www.vaskikirjat.fi/ . Sieltä löytyy ajankohtaiset uutiset ja tiedot kaikista Vaskikirjojen julkaisemista kirjoista. Uusia julkaisuja tulossa piakkoin..!

Mainokset

Single Post Navigation

4 thoughts on “Tulossa: Laulu kadonneesta saaresta

  1. Onnea ja tsemppiä odotukseen! Dinjan tarinan jatkoa jo kovasti odottelen… 🙂

  2. Ihanaa! ^^ Menenkin heti Suomeen tultuani katsomaan, jos kirjastosta olisi tuo Karnin Labyrintti. Voin sitten kertoa mielipiteeni, ainakin jossain muodossa. (Peli, keksi vain sellaisia leuseita, joissa ei ole kahta pohjoismaalaista kirjainta, joita Irlannin/UK koneissa ei ole. One point to Gryffindor! :D)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: