Päättymätön tarina

Kirjoitan. Luen. Oleskelen.

Blogin synttärit

Kas, tänään on syytä juhlia. Blogini ensimmäinen viesti tuli kirjoitettua tasan vuosi sitten. Silloin pohdin tyhjän paperin ongelmaa ja blogin ja uuden käsikirjoituksen aloittamista. No, tyhjästä on siis aloitettu, mutta jotain on saatu aikaiseksikin. Ei mitään täydellistä, mutta jotain.

Aloitin blogin kirjoittamisen hyvinkin rauhalliseen tahtiin ja kokeilumielessä. En missään vaiheessa ajatellutkaan, että alkaisin kirjoittaa tänne hyvin laajasti ja usein. Mutta on ollut kiva huomata, että vuoden aikana kävijämäärä on tasaisesti kasvanut ja kommenttejakin on tullut. Isot kiitokset kaikille lukijoille!! Toivottavasti kommentteja herättäviä tekstejä tulee lisääkin, ja kirjoitan jatkossakin blogiin edes jotenkin säännöllisesti. Jos olisi esittää toiveita blogin sisällöstä ja ulkoasusta, otan niitä mielelläni vastaan!

Jossain vaiheessa vuotta oli sen verran kiireistä, että en ehtinyt päivittää blogia juurikaan. Välillä minulle tuli myös sellainen tunne, että blogi jää pelkäksi mainostus- ja tiedotuskanavaksi. Kuitenkin tässä vuoden aikana on tullut mieleen myös ”oikeita aiheita”, joista kirjoittaa. Blogi on palvellut hyvin julkaisukanavana silloin, kun minulla on ollut mielessä jotain kirjoittamiseen tai kirjallisuuteen liittyvää. En kuitenkaan usko, että kirjoitustahtini tästä kiihtyy, koska tuntuu, että mieluummin käytän aikaa ja energiaa kaunokirjallisten tekstien kuin blogin kirjoitukseen. Se on ehkä ihan viisasta, koska en muutenkaan ole mikään maailman tuotteliain ja nopein kirjoittaja, tosiaankaan. Mutta on päiviä, ja paljon niitä päiviä onkin, jolloin romaanin kirjoitus ei suju. Etenkin silloin tulee kirjoitettua blogiin. Blogin kirjoittaminen pitää yllä tietylaista kirjoitusfiilistä, pitää ainakin kädet liikkeessä näppäimistöllä.

Oman blogin pitämisen ansiosta olen viimeisen vuoden aikana myös lukenut muita blogeja aiempaa aktiivisemmin. Olen löytänyt useita minulle uusia blogeja ja jäänyt koukkuun niiden seuraamiseen. Kiinnostavia blogeja, etenkin kirjoittamis- ja spefiaiheisia, olen listannut vähän kerrallaan tuohon oikealle. Ja tuo on vielä erittäin vajaa lista ottaen huomioon, kuinka moniin hyviin blogikirjoituksiin olen törmännyt. Kiitos siis teille kaikille bloggaajille, joiden ajatuksia olen saanut lueskella! Vaikka oman blogin päivittäminen hiipuisi tulevaisuudessa (en osaa luvata, mihin suuntaan tämä bloggaaminen tästä etenee), niin ehdottomasti aion ainakin seurata muiden blogeja.

Sitten vielä  synttärilaulu 1-vuotiaalle blogille. Monelle varmasti tulee blogini nimestä mieleen eräs tietty kirja ja siitä tehty elokuva. Itse asiassa otsikon takana on myös eräs laulu, Within Temptationin Neverending Story. Within Temptation on usein ollut minulle sellaista inspiraatiomusiikkia, ja pidän etenkin vanhemmasta tuotannosta. Tästä biisistä tulee väkisinkin mieleen henkilöhahmot vaeltamassa ympäri jotakin perinteistä fantasiamaailmaa, etsimässä… jotain.

we’re part of a story

part of a tale

we’re all on this journey

no one’s to stay

where is it going?

what is the way?

 

 

 

 

Mainokset

Single Post Navigation

2 thoughts on “Blogin synttärit

  1. Onnea synttärisankarille! Tätä on kiva seurata ja kirjoittamis- ja kirjallisuusaiheiset pohdinnat kiinnostaa aina. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: