Päättymätön tarina

Kirjoitan. Luen. Oleskelen.

Hyvät ja huonot uutiset

Hyviä ja huonoja uutisia, mutta etenkin niitä hyviä.

Ensinnäkin, uusi Usva-lehti on ilmestynyt, ja mukana on minulta novelli nimeltä Kulkija. Tämä Kesäsaarten maailmaan sijoittuva novelli on pyörinyt minulla tietokoneen tiedostoissa jo kauan eri muodoissa, ja nyt se on viimein valmis. Usvan voi ladata ilmaiseksi täältä.

kansi113

”Katri Alatalon Kulkija on fantastinen tarina miehestä, merestä ja lupauksesta, mutta myös kuolemasta ja katoamisesta. Se huokuu meren aaltoja ja kaipausta suurempaan.” Lehden muut kirjoittajat ovat Johanna Ikonen, Hanne Martelius, Petri Laine, Marketta Niemelä, Camilla Kantola ja Shimo Suntila. Jee!

Toinenkin hyvä julkaisu-uutinen on. Kustantajani Vaskikirjat on nyt julkaissut Michael Moorcockin steampunk-klassikon Ilmojen sotaherran. Tätä hehkutin jo ennakkoon. Haluan lukea teoksen ihan jo ”yleissivistyksen” vuoksi; olen häpeällisen vähän tutustunut steampunkiin tai steampunkin historiaan…

http://www.vaskikirjat.fi/105587235

Ja ne huonot uutiset? No ei tämäkään varsinaisesti huono asia ole, mutta täytyy kuitenkin todeta. Mustien ruusujen maa 2:n käsikirjoitus on edelleen kesken. Paljoa ei puutu, mutta laiskuus iskee. Haluaisin olla jo seuraavassa vaiheessa, päästä muokkaamaan ja työstämään, kysymään palautetta! Haluaisin jo juhlia sitä, että eka versio olisi tehty!! Mutta ei tässä hommassa ole oikoteitä. Tekisi mieli mennä ulos nauttimaan auringonpaisteesta ja plussakelistä. Välttelen tiedoston avaamista, koska pelkään, että en vain saa mitään kirjoitetuksi. Aaaaarg. Jos lusmuilen ja toivon tarpeeksi, niin tippuisivatkohan ne viimeiset luvut jostain taivaasta, ettei tarttis mitään tehdä?

 

Mainokset

Single Post Navigation

2 thoughts on “Hyvät ja huonot uutiset

  1. Olin täysillä mukana Dinjan ja hänen ystäviensä tarinassa Nyt mulla ei ole yhtään sanaa sulle. Tarinan loppu on pelkästään sinun. Ja varmasti onnistut!

    • Kiitos rohkaisevasta kommentista! Ei kai tässä voi muuta kuin yrittää parhaansa… Ja luottaa siihen, että muokkausvaiheessa saa korjattua ekan version ongelmia. Olet vaikuttanut suuresti tarinaan ja erityisesti kolmannen osan loppuun, joka on vielä hyvin kaukana edessä..!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: