Päättymätön tarina

Kirjoitan. Luen. Oleskelen.

Uutta Vaskikirjoilta

Lisää odotettavaa tälle keväälle! Täytyy nyt kaikille suositella ja mainita, että Vaskikirjoilta ilmestyy uusi kirja 25.3. Tätä Michael Moorcockin scifi-klassikkoa voi jo tilata ennakkoon. Lisää tietoja Vaskikirjojen kotisivulla. Itse olen odottanut tätä suomennosta kovasti. En ole lukenut alkuperäisteosta, koska olen melko laiska hankkimaan käsiini ja lukemaan englanninkielisiä kirjoja.

Ainakin kansikuva on upea.

”Kapteeni Oswald Bastable kertoo hämmästyttävän tarinansa siitä kuinka hän vuonna 1903 maanjäristyksen myötä siirtyi vuoteen 1973. Tulevaisuuden maailmassa on jatkunut pitkä rauhan aikakausi ilman vallankumouksia. Suurvallat pitävät yllä siirtomaavaltaansa ilmalaivakalustoillaan, mutta vasemmistoradikaalit aloittavat sodan niitä vastaan kenraali Shaw’n eli Ilmojen sotaherran johdolla.

Michael Moorcockin Ilmojen sotaherra kertoo mukaansatempaavalla tavalla vaihtoehtohistoriasta, jossa sekä ilmalaivat että tietotekniikka ovat erittäin pitkälle kehittyneitä. Maailma elää utopiassa, jonka taustalla on kumminkin rasismi ja kolonialismi. Tällä romaanilla on merkittävä sijansa tieteiskirjallisuudessa, koska se on steampunkin edelläkävijä.

Suomentanut Laura Nieminen ja kannet Juhani Jokinen.”

Mainokset

Single Post Navigation

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: