Päättymätön tarina

Kirjoitan. Luen. Oleskelen.

Atorox 2013

Atorox-äänestyksen ensimmäinen vaihe on käynnistynyt. Kyseessä on hyvin arvostettu palkinto, joka jaetaan viime vuoden parhaalle fantasia/scifi-novellille. Voittaja valitaan yleisöäänestyksellä, joka on kaikille avoin.

Tässä ensimmäisessä vaiheessa tehdään ehdokasasettelu. Esiraati on mukana valikoimassa novelleja ehdokaslistalle, mutta kuka tahansa viime vuoden novelleja lukenut henkilö saa myös antaa ehdotuksensa. Kannattaa siis käydä käyttämässä äänestysoikeuttaan, jos viime vuodelta on jäänyt mieleen hyviä novelleja. Ehdottaa saa yhtä tai useampaa. Ohjeet ovat selkeät ja löytyvät täältä: http://www.tsfs.fi/atorox/%C3%A4%C3%A4nestys/ .

Viime vuonna on ilmestynyt huima määrä spefinovelleja: yli 200. Lista on täällä. Itse en tosiaankaan ole ehtinyt lukea puoliakaan näistä, mutta kävin kuitenkin antamassa ehdotuksia sen perusteella, mitä olen lukenut.

Minultakin on listassa mukana kokonainen yksi novelli..! Tämä kertoo ehkä siitä, että novellien kirjoittajana en todellakaan ole tuotteliaisuuden huippu. Novelleja on syntynyt harvoin ja hitaasti, vaikka haluaisin niitä enemmänkin tehdä. Ehkä novellien vähyys kertoo myös siitä, että minun on täytynyt keskittyä Mustien ruusujen maa -sarjaan. Toivottavasti pistän kuitenkin tänä vuonna paremmaksi ja julkaisen ainakin kaksi novellia.

Atoroxin ehdokasasettelussa on aikaa 10.3. asti, joten kauheaa kiirettä ei ole. Vielä ehtii lukea novelleja (joista monet ovat ilmaiseksi luettavissa verkossa) ja osallistua. Kaikki mukaan!

Mainokset

Single Post Navigation

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: