Päättymätön tarina

Kirjoitan. Luen. Oleskelen.

Pään tyhjennystä

Jei! Taas muutama sivu kirjoitettu Mustien ruusujen maa kakkosta. Haparoiva alku on muuttunut jo sellaiseksi pieneksi tekstimääräksi, jota pystyy vähän selailemaan ja lueskelemaan. Toivon, että teksti kehittyy tästä eteenpäin kuin lumipallo — aina, kun tulee vähän lisää, se kasvaa sitä helpommin suuremmaksi…

Kun on töissä äikän opettajana ja harrastaa lisäksi kirjoittamista, aika kuluu joskus liiaksikin vain kirjojen ja tekstien parissa. Tietokoneruudun tuijottamisesta puhumattakaan. Ajatustyötäkin joutuu tekemään, ainakin välillä. Onneksi rentoutumiseen ja pään tyhjennykseen on olemassa runsaasti hyviä keinoja. Esitellään tässä top 5. Samalla saatan tehdä nolojakin paljastuksia siitä ”sivistyneestä” vapaa-ajasta, jota todella vietän. Joka haluaa lukea fiksumpia postauksia, hypätköön tämän yli.

1. HEVOSEN / KOIRAN KANSSA OLEMINEN. No, tämä on oikeasti hyvä ja suositeltava keino. Käyn omalla hevosellani köpöttelemässä maastossa. Avomiehen koiran kanssa käyn lenkillä ”säännöllisesti”, eli kerran kuussa tarkoittaa säännöllistä. Raitista ilmaa, jopa hieman liikuntaa. Tätä pitäisi tehdä enemmän.

2. BIG BROTHER / SALKKARIT. Kaksi sarjaa, jotka ovat taas alkaneet näin syksyllä ja vaativat ikävästi huomiotani aina iltaisin. Kun alkaa seurata, ei vain voi lopettaa kesken. Sanokaa mitä sanotte, mutta tämä on täydellistä hömppää ja hoitaa hommansa pään tyhjentäjänä.

3. CARCASSONNE. Peli, josta on kehittynyt harrastus. Vaatii ajattelua, strategiaa ja parinkymmenen erilaisen pikkusäännön muistamista. Saa leikkiä nappuloilla ja lohikäärmeellä ja kiusata muita.

4. POKS. Tiedättehän, se missä poksautetaan samanvärisiä palloja. Ehkä turhin asia, mihin ihminen voi käyttää aikaansa? (Puolustelen poksauttelua sillä, että en sentään harrasta farmvilleä, fishvilleä tai mitään muutakaan facebook-villeä.)

5. PUNAVIINI. Nautittava kohtuudella. Ensimmäisen lasin jälkeen nukahtaa kuitenkin sohvalle.

Mainokset

Single Post Navigation

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: